Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

Atunci cand iti faci mobile de bucatarie la comanda primul lucru cu care trebuie sa vi noi noi este o schita a incaperii. Este important sa faci masuratorile corecte si nu este greu deloc.
Dimensiunile se vor nota in milimetri. Incepe cu distanta de la podea la tavan, de la un perete la altul si din colturi pana la usi. Noteaza toate elementele in relief precum calorifere sau tevi.


Daca podeaua din bucatarie este neregulata marcheaza punctul cel mai inalt.
Masoara dimensiunile usilor si ferestrelor si distanta de la ele la podea, tavan si colturi. Noteaza cat spatiu este necesar pentru a deschide ferestrele si usile.
Marcheaza colturile care nu formaza un unghi de 90 de grade. Noteaza pozitia si dimensiunile prizelor, intrerupatoarelor, tevilor de gaz si de apa si a scurgerii.
Scurgerea nu se afla intordeauna sub chiveta. Noteaza orice modificare precum si noua pozitie.
Pozitia orificiului de ventilatie este un element important care trebuie marcat corect  pentru ca poate fi dificil de mutat.


Vezi aici un exemplu de schita.


Nu iti face griji daca nu ai masuratorile exacte. O echipa specializata va veni la tine acasa sa faca masuratorile finale odata ce te hotarasti in privinta proiectului.

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com