Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

Cum arata bucataria ideala pentru tine? Noi ne-o imaginam cu un aspect placut si o ordonare eficienta a lucrurilor in spatiul disponibil.


Iata cateva idei:
Sertarele sunt cheia organizarii. Ele pot transforma orice loc in spatiu de depozitare si astfel poti gasi locul potrivit pentru fiecare obiect din bucataria ta. La noi toate sertarele si usile au inchidere cu amortizare ca si standard.
Sertarele nu trebuie neaparat sa fie la vedere, le putem monta unde vrei tu in bucatarie. Cele inalte sunt ideale pentru obiecte voluminoase.
Sertarele pot transforma un corp inalt intr-o camara, pentru ca tu sa poti ordona alimentele. Divizoarele pentru sertare se potrivesc perfect si creeaza spatiu pentru farfurii, tacamuri si alte obiecte mici.

12189608 940098236049661 3452867926549847273 n


Spatiul mort din colt poate fi acum valorificat cu un carusel. Aici vei putea depozita electrocasnice sau obiecte de bucatarie mai mari.
Sortarea deseurilor se face acum mai usor folosind gama de cosuri. Se pot plasa chiar intr-un sertar sub chiuveta pentru a fi mai accesibile.
Pentru bucatariile mici, organizatoarele de perete sunt cele mai potrivite, folosesc spatiul peretelui si pastreaza lucrurile la indemana.
Pentru indrumare in organizarea bucatariei te asteptam in showroom unde un consilier specializat iti va oferi cele mai practice solutii. Te va ajuta sa creezi o bucatarie deosebita in care gatitul va fi o placere.

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com