Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

Un aspect important atunci cand iti amenajezi bucataria este iluminatul…care deseori este lasat pe ultima suta de metri. Un iluminat corect poate face diferenta.

Exista trei categorii de iluminare a bucatariei:

  • Iluminatul directionat, care lumineaza spatiul de lucru
  • Iluminatul ambiental, care creeaza o atmosfera placuta
  • Iluminatul general care lumineaza intreaga incapere.

Intr-un spatiu iluminat corect este o placere sa gatesti.

Iluminatul blatului poate fi integrat sub corpurile suspendate. Poti opta si pentru module cu prize. Regulatorul de intensitate creeaza o atmosfera placuta si relaxanta dupa ce termini treaba in bucatarie.

Deasupra mesei sau a insulei din bucatarie te sfatuim sa montezi cateva lustre pentru a crea o atmosfera intima dar si pentru a avea suficienta lumina atunci cand mananci.

Spoturile din interiorul unui corp cu usi si polite de sticla creeaza o atmosfera primitoare si evidentiaza obiectele din interior. Politele de sticla permit luminii sa patrunda in intreg corpul iar cand mergem cu totii la culcare pastreaza un mediu prietenos. Poti conecta becurile la module, iar cablurile vor fi directionate in spatele corpurilor de perete.

 

Pentru un iluminat general corect incepe cu niste lampi de tavan cu LED. Regulatorul de intensitate iti permite sa reglezi lumina astfel incat sa vezi cand faci curat sau creeaza o atmosfera calda si primitoare.

Becurile sunt foarte importante. Becurile LED folosesc cu 85% mai putina energie electrica si rezista de 20 de ori mai mult decat becurile obisnuite. Astfel poti sa economisesti si sa ocrotesti mediul inconjurator.

Vino la Kitchen for you si consultantii nostri iti vor da cele mai bune sfaturi in ce priveste iluminatul bucatariei.

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com