Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

Pentru ca o mare parte din timpul petrecut in bucatarie se petrece in jurul chiuvetei trebuie sa fim foarte atenti in alegerea acesteia. Calitatea chiuvetei trebuie sa fie una superioara intrucat acesta este folosita foarte des pentru un timp indelungat.
Cele mai populare materiale pentru chiuvete sunt inoxul si compozitul. Acesta au o duritate crescuta si particularitati diferite.


O chiuveta din inox se integreaza frumos in orice bucatarie, este clasica, inoxidabila, rezistenta la pete si acizi si usor de intretinut. Blanco foloseste numai aliaj din otel inoxidabil de cea mai buna calitate pentru a satisface cel mai inalt standard posibil.

6MwOoaPpoP48R9ET


Chiuvetele din compozit sunt recomandarea nostra pentru ca ofera usurinta in intretinere si un nivel de rezistenta ridicat care nu a fost oferit pana acum pentru chiuvetele compozite. Puteti alege intre 9 culori incantatoare pentru a se potrivi cu blatul si mobila de bucatarie.

blanco pleon 9 drez foto 500x500
Asistentul modelelor BLANCO va va ajuta sa gasiti combinatia perfecta intre chiuveta si robinet. Acesta arata o selectie de modele principale din intreaga gama BLANCO.
http://www.blanco-germany.com/ro/ro/chiuvete/sfaturi_pentru_alegerea_potrivita/configurator/detaliu.html
Proprietarile SILGRANIT-ului:
•    Rezistent la patare
•    Rezistent la zgarieturi
•    Rezistent la temperaturi pana la 280 grade
•    usor de curatat
•    neutru in contact cu alimentele
•    nu se decoloreaza - chiar si sub actiunea directa a soarelui
Alegerea marimii potrivite nu ar trebui sa fie o provocare. Desi chiuvetele Blanco le gasim pe mai multe dimensiuni trebuie sa ne gandim  daca detinem o masina de spalat vase sau picurator de vase deasupra chiuvetei. In cazul in care dispunem de cele doua am putea opta pentru o chiuveta cu o cuva, mai mica sau mai mare in functie de dimensiunea corpului pe care o montam. Avantajul este ca vasele nu vor fi la vedere si spatiul de lucru va parea mai curat. O alta optiune ar fi chiuveta cu picurator in dreapta sau stanga, dupa caz si un cos de scurgere pentru vase.
Un alt aspect de luat in calcul este metoda de montare: pe blat, la nivelul blatului sau sub blat.

01978590
Asa numitele chiuvete incorporabile sunt chiuvete care utilizeaza metoda cea mai conventionala de instalare. Chiuveta este pur si simplu introdusa de sus si apoi fixata in blatul decupat in prealabil.
Chiuvete de bucatarie pentru instalare la nivelul blatului – Cu aceasta metoda atractiva de instalare, chiuveta si blatul de lucru formeaza o unitate continua - care este perfect nivelata si nu are imbinari care sa incomodeze.
Cuve si chiuvete cu montare sub blat pentru design individual in bucatarie - Instalarea se face exclusiv  in combinatie cu blatul de compozit pentru a se evita infiltrarea apei. Poate avea un design deosebit mai ales daca chiuveta este in aceeasi culoare cu blatul sau in contrast.
Va asteptam la showroom sa faceti teste pe chiuvetele din compozit si sa va alegeti modelul.

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com