Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

Bucataria este incaperea unde petrecem cel mai mult timp, asa ca este foarte important cum alegem culorile pentru mobilier.  Exista doua varinate pe care poti merge: nuante neutre sau culori mai tari.
Modul in care vei alege culoarea in bucatarie este o chestiune serioasa si va influenta intreaga casa.

Se spune ca o bucatarie alba este alegerea ideala, curata, luminoasa care merge cu orice. Daca vrei sa emane caldura poti alege un blat cu aspect de lemn sau daca vrei un spatiu mai monocrom, rece poti opta pentru blat de compozit.

bucatarii moderne 9 20151217 1385187118


In general atunci cand facem mobila de bucatarie gandim pe termen lung; acesta trebuie sa reziste cel putin 15 ani asa ca noi directionam clientii spre nuante neutre de crem, gri, maro, lemn  pentru ca sunt mai usor de asortat si putem oricand sa coloram spatiul prin alte elemente cum ar fi: sticla securizata, perdele, covor, vesela, pahare si alte accesorii.
Daca totusi doriti un spatiu mai energic putem face o combinatie intre o culoare neutra si una mai vibranta.
Multi dintre voi isi doresc o bucatarie colorata, iar in acest caz o culoare pastel ar fi o alege buna. Bucataria ar deveni incaperea preferata unde se strange toata familia. Poti alege intre nuante de albastru, roz, verde mint…

38de866a76ad8bc0

Daca esti o persoana mai sobra probabil iti doresti o bucatarie in nuante inchise. Arata foarte bine nuantele de gri inchis sau negru combinate cu lemn. Mai jos ai cateva poze pentru inspiratie.

c98d0f376c0c62969a8dd895439d16ac  202e21bd6ca860f3a7dfb8ba5d627a64

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com