Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

Bucataria poate fi unul dintre cele mai dificile locuri de amenajat din casa, indiferent de marimea ei. Dulapurile si electrocasnicele se aleg de obicei mai mult pentru caracterul practic decat decorativ. Deci, atunci cand nu ai spatiu pe perete pentru decoratiuni, este timpul sa gasim noi modalitati de a aduce viata in bucataria ta.

Va exista intotdeauna un spatiu mic pe peretele dintre blat si corpurile suspendate. Chiar si cele mai mici bucatarii il au. Asa ca profita din plin de acel spatiu si placheaza cu un model care te va face sa zambesti.

Cu combinatia alb-negru nu ai cum sa gresesti atunci cand vine vorba de proiectarea casei. Nu conteaza ce culoare are bucataria, un backsplash cu model va straluci si va aduce un sentiment de chic si glamour.
Pentru un aspect curat si minimalist, opteaza pentru placi albe intr-un design geometric. Acesta va lasa ochii sa se odihneasca in timp ce pastreaza un stil minimalist.

AB Design Elements Smith Family Kitchen Backsplash    0a8d0ef4fd9fcd97979b88cd32001095

In cazul in care inclinatia ta este de a fi indraznet in decorul interior, un model colorat in conformitate cu dulapurile va face o declaratie imensa in bucatarie.

landscape 1428001565 54c0556de8c12 town house kitchen blue tile black splash 0512 thomas05 s2

Carourile sunt un model clasic. Promit sa aduca distractie la toate cinele in familie si cu siguranta face fundalul perfect pentru fotografiile de Instagram.
Ai dulapuri in culori neutre? Foloseste o placare in contrast si le va face sa para fresh, fara un singur strat de vopsea. Vei fi surprins de efectul pe care il are!

kitchen backsplash designer

Uita regula ca totul trebuie sa se potriveasca in casa ta. Uneori, cele mai bune piese de decorare sunt cele care nu se potrivesc! Alege pentru placare un model luminos pentru a merge cu pereti de culoare inchisa sau un design alb pentru a complimenta unele tonuri mai inchise la culoare.


Multe bucatarii dispun de rafturi deschise in zilele noastre. Daca te regasesti in acesta situatie, lasa peretele cu caramida aparenta pana in tavan pentru a aveam un fundal placut pentru obiectele expuse.

white brick backsplash

f0f0ebde694f3a12977f9ec1d79e1fc3

Save

Save

Save

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com