Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

O alegere care trebuie bine gandita. Bucatariile deschise sunt in trend de ceva vreme si sunt adesea integrate in incaperi mari care cuprind dining-ul si zona de living. Dar se potrivesc pe spatiul tau?
De ce sa alegi o bucatarie deschisa?


In constructiile noi spatiul este adesea gandit de la inceput pentru bucatarie deschisa cu living pentru ca este mai usor si mai practic sa ai totul la indemana intr-un singur spatiu. Adesea zona de dining este intre living si bucatarie facilitand servirea mesei. Acest tip de layout este perfect daca nu iti plac spatiile mici si inchise iar atunci cand ai musafiri vrei sa petreci cat mai mult timp cu ei in timp ce pregatesti o gustare. Daca ai copii si trebuie sa fii cu ochii pe ei tot timpul, o bucatarie deschisa are acest avantaj.
In comert gasim numeroase solutii pentru delimitarea bucatariei. Usile glisante iti ofera posibilitatea sa ai o bucatarie inchisa dar si deschisa in acelasi timp, si limiteaza zgomotul si mirosul din bucatarie la nevoie. O alta solutie ar fi peretii de sticla si in acest mod nu vei simti ca esti intr-un spatiu inchis.

5 sfaturi pentru a creea cadrul perfect pentru o bucatarie deschisa
1 . Tehnologia
In domeniul tehnologiei s-a progresat mult in ultima perioada. Alege electrocasnice silentioase pentru a nu deranja pe ceilalti atunci cand gatesti.

2 . Ventilatia
O hota cu o capacitate mare de extractie este un must have cand optezi pentru bucataria open-space. Exista o gama foarte variata de modele pentru a se potrivi in orice spatiu.

3 . Delimitarea spatiului
Este o idee buna sa delimitam putin zona de bucatarie de living sau dining iar o optiune ar fi sa alegem un material diferit pentru pardoseala.

4 . Decoratiunile
Decoratiunile – un element essential care poate face diferenta. Alege culori neutre pentru pereti si mobilier pentru a lumina si mari vizual spatiul. Corpurile de iluminat, scaunele, vesela pot fi pata de culoare in bucatarie.

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com