Kitchen for you blogSuntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta

Azi vorbim despre alegerea mobilierului de bucatarie care pentru multi dintre voi este o bataie de cap, nestiind ce materiale sa alegeti sau care este cea mai buna aranjare a corpurilor. Pentru ca in aceasta incapere ne petrecem o mare parte din timp, gatind, luand masa sau doar socializand trebuie sa avem in vedere o multime de aspecte.
Cel mai important factor il presupune spatiul care il avem la dispozitie.

Cea mai mare provocare o reprezinta apartamentele mici de la bloc pentruca mobilierul trebuie sa fie atat practic cat si incapator dar si sa arate bine.


De ce ar trebui sa tii cont cand alegi mobila de bucatarie:

1.Nu umple spatiul de mobilier
O bucatarie incarcata va intuneca incaperea si nu iti va lasa loc de desfasurare. In plus o bucatarie cu corpuri pana in tavan nu va arata la fel de bine ca una compusa din diferite volume si materiale. Spatiul se poate optimiza in asa fel incat sa ai loc pentru toate lucrusoarele. Designerii de mobila reusesc sa faca adevarate minuni cand vine vorba despre exploatarea spatiului si gasirea echilibrulului perfect dintre corpurile de mobilier si spatiul lasat liber.

2. Utilizeaza inteligent spatiul
In cele mai multe cazuri frigiderul, chiuveta si cuptorul ocupa din start o mare parte din spatiu. Este nevoie sa folosim fiecare centimetru la potential maxim.

3. Aspectul practic in proiectare
Este foarte important sa ne gandim la fluxul din bucatarie si sa ne gandim la amplasamentul fiecarul corp sau sertar astfel incat ustensilele sa fie la indemana.

4. Calitatea materialelor
Preturile pentru mobila de bucatarie sunt foarte variate. Se poate sa gasesti o mobila de bucatarie foarte ieftina, insa rezistenta ei in timp va fi direct proportionala cu pretul. Cel mai important factor este cu siguranta calitatea materialelor si a executiei pentru ca acesta mobila sa treaca testul timpului.

5. Intretinere pe termen lung
Putini dintre voi se gandesc la intretinere atunci cand cumpara, insa acesta este mai importanta decat ai crede. De exemplu o mobila lucioasa este foarte eleganta insa pentru o familie cu multi copii nu este cea mai buna alegere. In schimb o textura de lemn pe carenu se vad amprentele ar fi o alegere mai potrivita.


Ce alti factori crezi ca sunt importanti atunci cand faci o astfel de achizitie?

Afla totul in ale bucatariei
Please wait

Kitchen for you Blog

Suntem mai ispirati atunci cand gatim in bucataria perfecta. Tocmai de accea ne-am propus sa iti oferim toate informatiile ce tin de realizarea bucatariei tale.

Incepand cu masuratorile, mobila de bucatarie, electrocasnicele si accesoriile iti vom oferi informatii pretioase despre fiecare in parte.

Putem promite ca deciziile legate de amenajarea bucatariei le vei lua mult mai usor dupa ce ai parcurs aceste articole.

Echipa "Kitchen for you"(careia ii place sa ofere informatii valoroase)

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com