Suntem Kitchen for youHai sa ne cunoastem!

Kitchen for you este o firma infiintata in anul 2012 care la inceput facilita contractele intre clienti si producatori locali pentru executarea mobilierului la comanda, dar pentru ca cererea a devenit tot mai mare si pretentiile clientilor cresteau exponential, la inceputul anului 2014 se pun bazele deschiderii unui studio de nisa: mobilier de bucatarie "made in Germany", marca "Bauformat", aftfel ca, dupa cateva luni de munca in Studio Kitchen for you isi deschide usile pentru cei pasionati de gatit.

Parteneriatul Kitchen for you - Bauformat nu este unul intamplator. Credem in perfectiune dar punem accent si pe factorul uman. De aceea am ales un brand cu o traditie de aproape 100 de ani in productia de mobilier.

Inceput ca o afacere, Bauformat a investit continuu in linii automatizate de productie dar si in angajati. Zona Lohne in care se produc bucatariile Bauformat este recunoscuta ca si centrul bucatariilor din intreaga lume.

Toate bucatariile sunt produse la comanda si, customizate pe spatiul clientului si sunt adaptate stilului de viata al acestuia, ceea ce face fiecare bucatarie unica.

Inainte de a iesi o bucatarie de pe linia de productie este testata in cele mai "vitrege" conditii:

  • cuptoare cu aburi setate la temperaturi foarte inalte
  • recipientele cu apa, usile si sertarele sunt supuse multor cicluri de inchidere-deschidere pentru a fi siguri ca produsele corespund calitatii promise.

Fiecare bucatarie ia nastere in acelasi mod: o foaie alba de hartie, o discutie relaxata la o ceasca de cafea si viziunea clientului conturata de designerii nostri in proiecte 3D.

Iti punem la dispozitie peste 189 de tipuri de fronturi, peste 300 de tipuri de corpuri si peste 60 de modele de blaturi de lucru care te ajuta sa-ti personalizezi noua bucatarie.

Daca esti pasionat de gatit, daca pentru tine experianta in bucatarie inseamna mai mult decat incalzirea unui ceai si daca intelegi ca achizitia unei bucatarii nu se rezuma doar la o tranzactie ce trece dincolo de conceptul comercial si se transforma intr-o prietenie frumoasa, te asteptam la noi sa ne cunoastem.

 
Bucatarii Kitchen For You
Bucatarii Kitchen For You
Bucatarii Kitchen For You
Bucatarii Kitchen For You

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com