Servicii Kitchen for you

 
  • Realizarea schitei
  • Proiectare 3D
  • Alegerea electrocasnicelor
  • Masuratori
  • Montaj

Realizarea schitei

Pe baza unei schite incepem sa realizam proiectul bucatarieie tale. Initial avem nevoie de un plan al incaperii sau al locuintei cu dimensiuni ale peretilor, geamurilor, usilor, pozitionarea racordurilor de apa, gaz si curent. Este util sa stim si daca aveti aparatele electrocasnice cumparate deja(dimensunile acestora) ca sa le putem integra in mobilier. Dupa ce avem toate aceste date putem incepe proiectul pentru mobila de bucatarie.

Proiectare 3D

Pe baza schitei despre care a vorbit mai sus vom realiza proiectul bucatariei care va va fi prezentat in format 3D. Proiectul initial este doar o propunere pe care vom mai lucra in functie de preferinte voatre. Il putem modifica pentru a ajunge la o varinata finala cu care sa fiti de acord din punct de vedere al designului, functionalitatii si al pretului.

Alegerea electrocasnicelor

Daca nu aveti cumparate aparatele electrocasnice, showroom-ul Kitchen for you va pune la dispozitie o gama variata de electrocasnice si sanitare. Intrucat sunt o sumedenie de modele cu diferite functionalitati, oferim consultanta pentru a le alege pe cele mai potrivite pentru stilul vostru de gatit. Partenerii nostri de la Blanco si Smeg au expus in showroom chiuvete si electrocasnice care pot fi testate.

Masuratori

Pentru masuratorile finale ale spatiului, o echipa specializata se va deplasa la dumneavoastra acasa. In urma acestor masuratori sa va ajusta proiectul facut in showroom astfel incat totul sa se potriveasca perfect pe spatiu.

Montaj

Mobila de bucatarie va ajunge in termen de maxim 4 saptamani d ela plasarea comenzii, si va fi montata de acceasi echipa care a facut masuratorile. Montajul poate dura intre 2-3 zile. Oferim 5 ani garanatie pentru mobila de bucatarie produsa in Germania.

Programeaza o intalnire

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com