Întrebări Frecvente

Proiectarea si executia mobilierului dureaza aproximativ 6-8 saptamani, timp influentat de diferitele specificatii tehnice ale proiectului (materiale, culori, feronerie, etc).

Pretul mobilierului include masuratorile, proiectare, executia, livrare si montarea mobilierului. Astfel vei stii de la inceput la ce sa te astepti cand vine vorba de costuri, fara sa ai surprize neplacute.

Oferim 5 ani garantie pentru sisteme (accesorii, feronerie). Orice se intampla cu sistemele in cei 5 ani, te asiguram ca se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Proiectam si executam tipuri de mobilier pentru toate preferintele, gusturile si incaperile. Chiar daca la inceputul povestii noastre am pus accent pe bucatarii, acum producem in egala masura si mobilier pentru alte incaperi precum living, dormitor, hol, open space si altele.

Pentru a face oferta, avem nevoie de următoarele: plan arhitectural / schiță întocmită de către client, imagini de inspirație alese de către client (stil, curent, culori, etc), planul instalației electrice pentru o compartimentare cât mai apropiată de planul existent, poze din spațiu (pentru a vedea statusul actual), stabilirea materialelor, accesoriilor și a tipurilor de electrocasnice. Pentru toate aceste informații venim în ajutorul tău cu întrebări suplimentare și consultanță pentru a ajunge mai ușor și mai repede la soluția ideală.

Hai să vorbim despre proiectul tău.

Contactează-ne!