Etapele unui proiect. Proces

Cum te putem ajuta?

La noi gasesti o echipa deschisa si creativa, care livreaza mobilier custom-made de cea mai buna calitate, de peste 7 ani.

Discuție initială

Discutam despre personalitatea ta si asteptarile pe care le ai de la viitorul mobilier, incaperea si restul locuintei. Venim cu idei, analizam diferite variante si stabilim cateva directii principale.

1.

Propunere proiect

Conturam pe baza discutiei initiale o randare 3d a mobilierului, in incaperea in care urmeaza sa fie montat.

2.

Măsurători

Colegii nostri vor face masuratorile personal pentru a sigura ca fiecare cota este exacta, astfel evitam eventuale erori care pot aparea la montare.

3.

Execuție mobilier

Luam proiectul mobilierului si ii dam viata in atelierul nostru propiu din Cluj. Executia dureaza de la 6 pana la 8 saptamani in functie de complexitatea si materialele mobilierului.

4.

Livrare & montare

Îți livrăm și montăm gratuit mobilierul tău mult visat, realizat 1 la 1 cu proiectul prezentat. Ne asigurăm că toate sistemele sunt funcționale și nu există defecte.

5.
{gallery}proces{/gallery}

Proiectarea si executia mobilierului dureaza aproximativ 6-8 saptamani, timp influentat de diferitele specificatii tehnice ale proiectului (materiale, culori, feronerie, etc).

Pretul mobilierului include masuratorile, proiectarea, executia, livrarea si montarea mobilierului. Astfel vei stii de la inceput la ce sa te astepti cand vine vorba de costuri, fara sa ai surprize neplacute.

Oferim 5 ani garantie pentru sisteme (accesorii, feronerie). Orice se intampla cu sistemele in cei 5 ani, te asiguram ca se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Proiectam si executam tipuri de mobilier pentru toate preferintele, gusturile si incaperile. Chiar daca la inceputul povestii noastre am pus accent pe bucatarii, acum producem in egala masura si mobilier pentru alte incaperi precum living, dormitor, hol, open space si altele.

Pentru a face oferta, avem nevoie de următoarele: plan arhitectural / schiță întocmită de către client, imagini de inspirație alese de către client (stil, curent, culori, etc), planul instalației electrice pentru o compartimentare cât mai apropiată de planul existent, poze din spațiu (pentru a vedea statusul actual), stabilirea materialelor, accesoriilor și a tipurilor de electrocasnice. Pentru toate aceste informații venim în ajutorul tău cu întrebări suplimentare și consultanță pentru a ajunge mai ușor și mai repede la soluția ideală.

Hai să vorbim despre proiectul tău.

Contactează-ne!